5/05/2014

A blogról


Izgalmas dolog blogot írni, tudom, hiszen már lassan négy éve szerkesztek egy gasztroblogot. Keményebb feladat egy életmód blog írásába belekezdeni. De most valamiért ezt kell tennem.
Többször eszembe jutott már, hogy az érzéseimnek máshogyan is teret adjak, és nem csak a megszokott módon. Erre volt jó a versírás, vagy a rajzolás. Most pedig ez, a blogírás. Talán. Remélem. És azt is, hogy ez az ismeretlen út kellemes meglepetéseket tartogat majd számomra.
Mérlegre teszem az életemet, magamat, az érzéseket, amiket magamban hordozok, és amelyeket magam körül tapasztalok. Kikívánkoznak belőlem, és ha nem is papírra, de blogra biztosan. Remélem, hogy nem bánom meg.

this photo is fromwww.adorable-biebergirl.blogspot.com 

És hogy miért teszem? Mert úgy érzem, hogy megrekedtem és változtatnom kell az életemen. Most így. Megtehetem. Ez is én vagyok. Egy 21. századi nő, a magánéletben tàrs és gasztroblogger, szakmája szerint tanár, legbelül pedig egy álmodozó és a helyét az életben még mindig nem találó nagy gyerek.
Miért mérlegen az élet? Mert mérleg csillagjegyű, az érzelmei között állandóan egyensúlyozó, az életről sokat gondolkodó és sokszor túlságosan is érzékeny ember vagyok.
Hogy mire lesz jó ez az egész? Reményeim szerint megtalálni önmagamat, a helyemet a világban és talán útmutatást adni a hozzám hasonló keresőknek.

this photo is from: www.thetwofacesofhope.tumblr.com

Aki szeretne, tartson velem az úton! Szokatlan számomra is, mert ez nem a megszokott receptes blog, ahol pontos hozzávalók alapján finomságokat készíthetünk. Ugyanis az élethez nincsenek pontos hozzávalók. Mindenki máshogyan érez és éli át a mindennapjait, mindenkinek más rendeltetik, és csak rajtunk múlik, hogy mihez kezdünk velük.

this photo is from: www.hellohue.com

6 megjegyzés:

  1. Jól teszed, hogy írod, én pedig olvasni foglak, és remélem tanulok is... :) Hajrá!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem,hogy nem bánom meg! :) Köszönöm a bizalmat! <3

      Törlés
  2. Már az első blogbejegyzésed is nagyon tetszik, szépen fogalmazva, érdekesen, talányosan... én itt leszek és olvaslak. Kívánom, hogy a blog vezetése közben megtaláld a helyed az életben!
    Sok sikert! :)

    VálaszTörlés
  3. Szia Krisztikém! Örömmel olvastam új blogod indulását. Biztos vagyok benne, hogy jó lesz,hisz mindig is remek dolgokat írtál. Amikor éppen egykor versírásban adtad ki a belső gondolataidat, akkor is jót tett a lelkednek. Ezen elgondolásból úgy érzem, most hogy ismét tollat, vagyis virtuális tollat ragadtál, szintén lelki töltekezést találsz majd benne. Remélem másoknak is öröme telik, majd írásaidban. Szívesen olvasom majd magam is a web-lapra vetett gondolataidat. Ölellek! Anya

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm!!!! Azt nem értem csak,hogy az én nevem mit keres a Te megjegyzésed felett....???

      Törlés